Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 06-12-2018 07:05:14

MayJordan
Nouveau membre
Date d'inscription: 06-12-2018
Messages: 4

new balance 990v3

ÿþNy Balance Made new balance dame in England 1500 Pack Preview 20 januar 2011 Ny Balance Made In England 1500 Pakke Jeg har hørt, at ting altid sker i 3'erne, og New Balance hjælper med at styrke min dumme overtro med denne tredobbelte Made in England 1500 Pack. Bære de høje standarder, der følger med en Make in England tag, modellen smidigt meld suede, mesh og læder på den øverste. På 1500-tallet har vi lilla / hvide, røde / hvide og grå-på-farvede farvande, og det er den udsøgte detalje, og komforten, som New Balance fans har forventet. Se efter disse til pop-up sent forår / tidlig sommer.

Ny Balance 577 Made-in-England 6 januar 2011 Ny Balance 577 'Made-in-England' Ny Balance har endnu engang faldet et imponerende kig på New Balance 577. Brugen af navyblå som inspiration, bruger modellen intelligent grå og hvid over flere paneler på den øvre for at bryde op farvelægningen. Fremstillet i England, der huser New Balance s mest avancerede fabrik, er skoen lavet ved hjælp new balance 530 af nogle af de fineste materialer, der findes i mærkerne. Heldigvis spredes New Balance sine vinger og har lavet denne model til rådighed i Singapore. De er tilgængelige nu på Limited Edt.

Ny Balance 576 Lake District Pack 5 jan 2011 Ny Balance 576 Lake District Pack Ny Balance har virkelig været på rulle i år. new balance 990gl4 Ja 2011 er lige begyndt, men overflod af kommende udgivelser, de kommer, kommer næsten til at konkurrere med det angreb, som Jordan Brand har planlagt. Ud over Ivy League Pack og Gore-Tex modellerne ser de ud til at frigive denne New Balance 576 Lake District Pack. Dråben kan prale af tre unikke udgivelser lavet af premium materialer og nogle flotte farveveje. Udformet af den fineste ruskind, læder og ballistiske nylon udgør disse sko en klassisk udendørs inspireret stil. Skoene har hver Union Jack broderet på hælfligen, men lighederne stopper der. Hver sko har en kombination af materialer, der er unikke for sin farvevej, hvilket giver pakken mere dybde og i sidste new balance 990 grey ende gør det mere interessant. Hold dig opdateret om specifikationerne vedrørende deres udgivelse.

Ny Balance 574 Sonic Pack Nye Billeder 4 jan 2011 Ny Balance 574 Sonic Pack Vi så disse tilføjelser til New Balance 574 Sonic Pack et stykke tid tilbage. Skoene har lavet vej til forskellige detailhandlere, og i dag har vi fået nogle nye billeder, der hjælper dig med at se, hvor høj kvalitet disse ting er. Den ene stykke konstruktion er yderligere komplimenteret af den ene farve tilgang, der tages af hvert par. Det være sig i Burgund eller Off White er farveskemaet yderst effektivt til at kommunikere det unikke design og proces. Med en ruskind og mesh konstruktion begge sko har en hvid mellemsål, grå ENCAP hæl cradle og sort ydersål.

Ny Balance 1500 x Colette x La MJC Opdatering 31. december 2010 Ny Balance 1500 x Colette x La MJC - Opdatering Efter at have slettet tidligere denne måned i Paris, lærte vi lige via Sneakersnstuff, at der endnu ikke er noget ord med en præcis dato for re- frigivelse af disse New Balance 1500s. Formentlig er der et produktionsproblem, hvilket vil resultere i et fald i antallet af par, der skal produceres. Vi ved ved, at de ved deres genudgivelse vil kunne finde dem på konti som Hanon og Solebox. Vi vil holde jer opdateret, når der er nogen nye informationsflader.

Nonnative x Nybalance CM1500 Coyote Release Information 30 new balance 990v3 dec 2010 Nonnative x Ny Balance CM1500 â ¬ SCoyoteâ ¬ Den imponerende samarbejdsindsats kendt som den Nonnative x New Balance CM1500 Coyote, som vi så for kort tid siden, gør endelig sin vej til at frigive. Coyote tema sparkesport en blød suede øvre, der er på fuld skærm i disse nye billeder. Den jagtinspirerede sneaker indeholder også hits fra den pulserende Orange, som udendørsfolk skal bære for at blive identificeret af andre jægere. Disse er slated til at være i butikkerne den 3. januar. Online-butikken vil lagre [img]http://www.angelraybooks.com/images/shoes/new balance-960bnl.jpg[/img] dem den 2. januar, og postordre udløber den 10. januar.

Hors ligne

 

Pied de page des forums